Op 1 september 1989 werd ik geboren. Ik groeide samen met mijn twee zussen op in een zorgzaam en warm gezin te Roeselare. Mijn moeder had destijds een buitenschoolse kinderopvang. Toen ik nog een kind was, zag ik hoeveel voldoening het zorg dragen voor anderen mijn moeder gaf. Naarmate ik ouder werd, was ik steeds meer overtuigd dat ik eveneens een job wou waarbij ik anderen zou kunnen helpen. Anderen terug op weg helpen, geeft ook mij veel voldoening. Ik doe mijn job als psycholoog zeer graag.

 

Bijna 20 jaar geleden, toen ik 12 jaar was, hoorde ik voor het eerst over ‘hoogsensitiviteit’. Het was onze kinderarts die toen zei tegen mij :'misschien ben jij wel hoogsensitief, Shirley’.

BOOS, ik was boos, 'waarom zei zij nu dat ik ‘anders’ ben dan anderen, ik ben toch niet anders?’

Ik wilde het toen nog helemaal niet horen. Nu weet ik al zeker 10 jaar : ‘JA, ik bén  anders, ik ben hoogsensitief’ en ‘anders zijn, is uniek en speciaal zijn én dat is helemaal oké’.

 

In mijn vrije tijd hou ik van Quality time met vrienden en familie, koken, zwemmen, fotografie, reizen en wandelen in de natuur.

 

Strandwandelingen met de voeten in het water, zijn mijn momenten om volledig tot rust te komen. Op zo’n momenten geniet ik van ‘De Zeespiegel’. Zomaar plots, geheel onverwacht, komen bij mij dan creatieve ideeën en oplossingen zomaar naar boven.